Infodag 8 februari 2020

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking tijdens onze infodag op zaterdag 8 februari. Een ontdekkingstocht door de gebouwen geeft een goed beeld van het collegeleven, zeker voor jongeren die de stap naar het middelbaar onderwijs willen zetten, maar ook voor ouders van kleuters en/of lagereschoolkinderen. We tonen je graag die nieuwe kleuterschool en stellen je met plezier het gloednieuwe, gemoderniseerde eerste jaar secundair onderwijs in al zijn facetten en met alle mogelijkheden voor. Als je overtuigd bent en kiest voor het Xaveriuscollege, bespreken we ter plaatse graag de aanmeld- en inschrijfprocedure.

Toegang tot de infodag met gratis parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s op de speelplaats humaniora, gebeurt via de Jozef Posenaerstraat. We maken u dan wegwijs op Xaco, zodat u ervaart waarop wij allemaal focussen. U bent van harte welkom in het hoofdgebouw en in de vlakbij gelegen kleuterschool van 10 tot 17 uur.

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *