Start nieuwe schooljaar

Dinsdag 1 september starten we het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat we de leerlingen van het tweede tot en met het zesde jaar terug en de leerlingen van het eerste jaar voor het eerst mogen welkom heten.

Corona maakt dat we een kleine wijziging moesten aanbrengen in de dagorde: de eerstejaars worden ten laatste om 9.00 uur op school verwacht voor de naamafroeping. Het tweede tot en met het zesde jaar wordt om 9.45 uur verwacht.

Voor iedereen duurt de eerste schooldag tot 16.10 uur.

Vergeet niet om een mondmasker mee te nemen.

Alle communicatie met ouders en leerlingen verloopt normaal via Smartschool maar voor de nieuwe eerstejaars maken we nog even de uitzondering: hieronder kan je de mail met alle info voor de eerste schooldag van onze nieuwe eerstejaars downloaden, mocht je die niet in je mailbox gekregen hebben.