We zetten elk jaar graag onze ‘groene poort’ wijd open voor toekomstige leerlingen en ouders tijdens de infodag, zodat je je zelf een beeld van ons college kan vormen, wandelend door de gangen en vooral pratend met leerlingen en leerkrachten.

Corona zorgt er ook nu weer voor dat onze infodag online moet gebeuren. We hopen dat net zoals vorig jaar veel online-bezoekers hun weg vinden naar de Teamsgesprekken met leerlingenleerkrachten, het directieteam of ouders.

Concreet zetten we ons op zaterdag 5 februari van 10.00 tot 17.00 uur achter onze computer voor een tweede editie van ons online infomoment. Er zullen weer leerkrachten van het eerste jaar, van de ‘focusvakken’ en van Latijn klaar staan om op al jullie vragen te antwoorden. En heel wat jonge bezoekers kunnen genieten van proeflesjes. Op zaterdag 5 februari kan je hier of op de knop hieronder klikken om naar de online gesprekken te gaan.

Als eerste kennismaking met onze school is er ook dit filmpje dat je in drie minuten een kijkje achter onze groene poort gunt. En natuurlijk kan je onze site verder verkennen en altijd de school contacteren voor meer uitleg en informatie: 03/217.44.10