We zetten elk jaar graag onze ‘groene poort’ wijd open voor toekomstige leerlingen en ouders tijdens de infodag, zodat je je zelf een beeld van ons college kan vormen, wandelend door de gangen en vooral pratend met leerlingen en leerkrachten.

Corona zorgde ervoor dat het dit schooljaar online moest gebeuren. Op zaterdag 30 januari vonden al meer dan 500 online-bezoekers hun weg naar de Teamsgesprekken met leerlingen, leerkrachten, het directieteam of ouders. Maar niet iedereen die online wilde binnen geraken, kreeg toegang. Ook online ontstonden er wachtrijen.

Daarom zetten we ons op zaterdag 6 maart van 10.00 tot 13.00 uur nog eens graag achter onze computer voor een tweede versie van ons online infomoment. Er zullen weer leerkrachten van het eerste jaar, van de ‘focusvakken’ en van Latijn klaar staan om op al jullie vragen te antwoorden. En heel wat jonge bezoekers kunnen genieten van een proeflesje Latijn. Klik hier om naar de online gesprekken te gaan.

Als eerste kennismaking met onze school is er ook dit filmpje dat je in drie minuten een kijkje achter onze groene poort gunt. En natuurlijk kan je onze site verder verkennen en altijd de school contacteren voor meer uitleg en informatie: 03/217.44.10