Op zaterdag 11 februari 2023 zetten we de deuren van de kleuterschool, de lagere school en het middelbaar open voor een ontdekkingstocht door de gebouwen aan de Collegelaan. Het geeft een goed beeld van het collegeleven, zeker voor jongeren die de stap naar het middelbaar onderwijs willen zetten, maar ook voor ouders van kleuters en/of lagereschoolkinderen. Ook voor geïnteresseerden in hogere jaren van het ASO kan deze eerste ontmoeting interessant zijn.
Wat kan je verwachten? Heel wat leerlingen en leerkrachten die graag met jullie in gesprek gaan, meer informatie over de verschillende richtingen die je op onze school kan volgen, vaklokalen die hun deuren openzetten, enzovoort. Wees welkom om de sfeer achter de muren van de Collegelaan te komen opsnuiven.

We maken u graag wegwijs op Xaco, zodat u ervaart waarop wij allemaal focussen. U bent van harte welkom in het hoofdgebouw en in de vlakbij gelegen kleuterschool van 10 tot 17uur.

Overtuigd? Dan kan u via https://meldjeaan.antwerpen.be/ uw vraag tot inschrijven doorgeven tussen maandag 27 maart en vrijdag 21 april 2023.